Blijf op de hoogte van al het nieuws, vul hieronder uw e-mailadres in voor de laatste updates.

Gezonde en smakelijke scholrecepten

Vis is gezond, dat weet bijna iedereen. Veel mensen vinden vis ook lekker, maar weten zelf niet altijd hoe ze vis moeten bereiden. In het voorjaarsmagazine 2014 vindt u de lekkerste scholrecepten en andere visrecepten. Gezond en smakelijk!

Duurzame ontwikkelingen in Noordzeevisserij

Bij steeds meer consumenten speelt ook de vraag waar de vraag waar de vis vandaan komt en is deze vis op verantwoorde wijze gevangen? Alle ondernemers in de viswereld, van visserman tot visspecialist, zetten zich dagelijks in om en verantwoord product aan te bieden. In interviews en achtergrondverhalen wordt het verhaal achter de vis verteld. En tijdens Visserijdagen Urk 2014 kunt u deze informatie uit eerste hand krijgen. Van de visserijondernemers, duurzaamheidsinitiatieven en tijdens de open dagen van de Visserijopleidingen van Berechja College. Interessant! Bekijk hier het volledige programma van Visserijdagen Urk 2014.

Interview, overnachten en meer

Ons kleine landje aan zee heeft een eeuwenlange traditie met vis. In gemeenten vinden jaarlijks evenementen plaats, waar de sfeer van vis en visserij te proeven is. Hierover zul je regelmatig lezen en interessante weetjes en gadgets brengen we ook graag onder jouw aandacht. In de voorjaarseditie is onder andere het evenement 'Visserijdagen Urk 2014' met overnachtingstips op Urk uitgelicht, passend bij de scholrecepten en het interview met Urker visserman Hendrik Romkes die ook in het magazine staan.

Visserijdagen Urk 2014

Visserijdagen Urk 2014 vindt plaats van 24 t/m 31 met als grote publiekstrekker Vlaggetjesdag met vlootschouw op zaterdag 31 mei. Kijk voor meer informatie op: www.visserijdagenurk.nl.