Blijf op de hoogte van al het nieuws, vul hieronder uw e-mailadres in voor de laatste updates.

De traditionele veiling van het kistje Meischol heeft maandag 22 mei jongstleden weer een geweldige opbrengst opgeleverd voor het goede doel. Na een spannende strijd tussen zo'n 50 bieders was het de combinatie Weerstand Vis / Korf Vis die aan het langste eind trok en het kistje schol mocht meenemen. De totale opbrengst van de veiling kwam uit op het schitterende bedrag van 102.000 euro.

De cheque werd overhandigd aan directeur Kees van Helden van de Stichting Schreeuw om Leven voor de campagne "Er is hulp". De heer Van Helden: "Wij zijn ontzettend blij en dankbaar met deze opbrengst. Met dit bedrag kunnen vele vrouwen financieel geholpen worden in de afweging om wel of niet een abortus te plegen. Het is een enorme steun in de rug voor ons werk".

Simon Weerstand kwam als winnaar uit de bus tijdens de veiling. Hij was blij met de winst van de veiling maar nog blijer voor de Stichting Schreeuw om Leven. "Zij doen ontzettend belangrijk werk. Dat verdient alle steun".

Met de veiling van het Kistje Meischol is ook de week van de Visserijdagen officieel begonnen. De komende dagen nemen de activiteiten hand over hand toe om tot een climax te komen op zaterdag 27 mei a.s. tijdens de zogenaamde Vlaggetjesdag.